post

Hvis du laver din egen investere i aktiemarkedet, hvad ville være det første spørgsmål, du ville spørge dig selv, før du foretager nogen handel eller investeringer? Hvis dit svar er hvordan grundlæggende lyd bestanden er, eller om stock bare brød ud af en handelsinterval på et diagram, eller det faktum, at bestanden gået ned 50% i de sidste 6 måneder, eller om volatilitet er lav nu så det er et godt tidspunkt at købe eller sælge, så er du sikkert på vejen til undergang. Disse strategier har intet til fælles med hinanden og der er alle slags forskellige kriterier, som jeg ikke nævnte, ikke har noget til fælles med hinanden. Men uanset hvilken type af strategi du bruger til at gøre din investeringsbeslutninger, der er kun ét afgørende spørgsmål, der skal stilles før du trykke på aftrækkeren og gøre handelen. Hvad er min risiko og hvad er min belønning på denne handel. Selv om du vil købe en bestand og holde det i lang tid, nødt du stadig til at være opmærksom på din risiko og din belønning. Hvorfor? Fordi hele aktiemarkedet kan blive her for resten af dit liv, kan måske ikke nogen en bestand. Du tror, det er okay jeg diversificeret meget så jeg ikke behøver at vide risiko og belønning. Forkert. Diversificering er stor, men du bør stadig være opmærksom på den risiko og belønning, fordi selv indeks af hele markedet har en risiko og belønning, afhængigt af længden af tid, der investeres. Punkt i indgangen, exit, stop, og diversificering, er alle de vigtige ting, men de i sig selv ikke er risiko og belønning. Du er nødt til at spørge dig selv hvor meget am jeg risikere, og hvad min potentielle belønning er. Hvor meget er de vigtige ord
Okay, hvordan gør jeg det? Jamen først skal du definere din investeringsstrategi. Hvis du ønsker at købe og holde hvad nøjagtig gør at nedrig. Hold i 5 år, 10 år, eller for evigt? Hvad er for evigt? Hvis du er 20 år gammel er forever anderledes end hvis du er 55. Også hvis du køber og holding, er for evigt, når du holde op med at investere eller er det når du begynder at trække penge? Disse er vigtige spørgsmål, som skal besvares specifikt. Man kan sige, det er ligegyldigt, fordi jeg vil være diversificerede med indeksfonde for de næste 15 år. Okay Lad mig stille disse spørgsmål. Er du 100% investeret på alle tidspunkter? Kender du den maksimum drawdown (det største tab fra indekset høj og lav i enhver periode på 15 år) for indekset du investeret i? Er du i stand til økonomisk modstå denne form for udnyttelse af kreditmuligheden? Okay, ved jeg det er en masse spørgsmål og alt du ønsker at gøre er at investere i et indeks investeringsforening for de næste 15 år og glemme alt om det. Jeg vil godt sige lige nu, at hvis du tror du tager meget lidt risiko på 15 år du er forkert. Hvis du købte den S & P 500 i en 100% stilling i 1965 og havde brug for pengene i 1980 ville du have gjort nogen afkast på investeringer og havde en 40% lån fra 1969 til 1975. Hvis du ser på perioden 1930 til 1955, en periode på 25 år, det er endnu værre. Jeg ved det er den store depression, og tingene er anderledes i dag. Må ikke antage noget. Jeg siger ikke, at du ikke bør investere. Jeg siger bare, at der er en risiko og belønning. Hver gang du handler om det er en gang om ugen eller en gang hver 15 år, har at handelen en chance for at vinde og en chance for at miste. Også, når du køber en administreret investeringsforening for 15 år du ikke købe og holde. Du køber og sælger, men du betaler en professionel til at gøre det for dig. Han eller hun vil have uafgjort nedture i fonden og forhåbentlig han eller hun vil ser på risiko og belønning for dig. Selv et indeks fond i 15 år er ikke virkelig køb og hold fordi indeksene ændrer på årsbasis. Nogle bestande kommer i indekset og nogle bestande gå ud af indekset. Jo længere tid span, siger 40-55 år, jo større risiko men jo større belønning. Også jo længere tid span, jo længere du kan modstå en stor drawdown hvis det kommer.
Nu hvad nu hvis du handler aktier med en indgang og en udgang punkt allerede foruddefinerede; Det er komme hvor jeg får og hvor lave jeg ud. Denne strategi kan være god, men der er ikke risiko og belønning. Det vigtigste spørgsmål er, hvor meget er jeg investeret og hvor meget får jeg. Hvad er % af risikoen på hver bestand position i porteføljen og hvad er risikoen for den samlede portefølje. Lad os tage et eksempel. Du har købt 100 aktier IBM @50 for $5000 i en samlet portefølje af $200.000. Du sætte en sælge stop tab for at sælge alle 100 aktier, hvis IBM går til $40 / share. Det betyder din risiko på IBM er $10 / aktie eller $1000. Men din reelle risiko til din portefølje er. 5% eller $1000 opdelt på $200.000. Hvis du har en sælger udgang punkt på $100 så din belønning på bestanden ville være 100% og belønning til din samlede portefølje var 2,5%. Så din samlede risiko for belønning var 5 til 1. Du kunne stykket numre hele dagen for at gøre op formler til at passe din strategi, men det vigtigste er, hvor meget du risikere. Her er nogle generelle regler, når det kommer til risiko:
Ikke risikere mere end 2% på givne handelsmæssige eller idé. Det gør ikke noget hvis din strategi er teknisk eller grundlæggende eller deklaratoriske. Risikere 1% ville være sikrere. De fleste store fondsforvaltere risikerer meget mindre.
Diversificere. Køb 1% risiko på IBM og 1% på Dell og 1% på Hewlard Packard er en 3% risiko, fordi de alle sælge de samme produkter
Ikke risikere mere end 20% af din portefølje på én gang, 10% ville være bedre. Du skal have en måde at kvantificere grådighed faktoren eller det kan forbruge dig og alle dine penge på samme tid.
I min egen porteføljer forsøger jeg ikke at risikere mere end 7% på en indledende portefølje holdning.
Indledende risiko og på igangværende risiko kan være to forskellige risici. Som en handel bliver rentabelt kan beløb af risiko på ethvert tidspunkt være en variabel ikke en konstant. Der ville give mulighed for at lade overskud køre samtidig skære tab kort. Men, at gøre din første risiko en variabel i de fleste tilfælde ville være en katastrofe. Når første risiko er udtænkt, det bør aldrig blive øget. Grådighed kan blive den primære faktor i stigende risiko for indledende og der er altid en hurtig vej til voksende underskud.
Jeg håber, at risiko og belønning blive den primære strategi bekymring i din fremtidige investering og handel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.