Hvis du overvejer at opgradere din eksisterende smartphone, kan du købe en iphone 13 online og få de samme fantastiske funktioner på samme tid. Der er dog nogle vigtige ting, du bør vide, før du foretager dit køb. Du bør undgå at købe en iPhone 13, hvis du ikke har kontanter. Selvom dette kan lyde umuligt, kan du finde mange steder, hvor du kan købe en iPhone online. Brug af disse websteder vil gøre processen lettere. Efter at have læst denne artikel skal du føle dig sikker nok til at købe en iPhone 13 online.

Apples hjemmeside er for nylig blevet moderniseret for at gøre det endnu lettere at købe en ny iPhone. Det tilbyder også særlige tilbud og personlig kundeservice. Du kan også få gravering gratis, nyde gode operatørtilbud og finde et godt tilbud på din telefon. Endnu bedre, du kan endda bytte din gamle telefon for at få en bedre aftale! Så hvad venter du på? Køb en iPhone 13 online i dag, og få den nyeste model i dag!

Apples nye iPhone-lineup er allerede kommet stærkt fra start, hvor forudbestillinger skubber leveringsdatoerne for iPhone 13 Pro Max tilbage. Hvis du har en ubegrænset dataplan med AT & T, kan du bytte din gamle telefon til en ny iPhone og få fuld rabat på den nye. iPhones fra iPhone 11 og 12 linjerne og LG Wing er berettiget til indbytningsrabatten. Du kan også få en gratis iPhone 13 Mini, hvis du har en iPhone S10 eller en Note 10 fra en af de nævnte linjer.

Apples nye iPhone-lineup har en række opgraderinger, herunder en mere kraftfuld processor og mere batterilevetid. Kameraet er stadig imponerende, og den nye Cinematic Video-tilstand er sjov at bruge. At købe en iPhone 13 online er en nem og sikker måde at opgradere din telefon på, og det er muligt at gøre det fra dit hjem. IPhone 13 er også tilgængelig på forskellige steder og kampagner, og du kan forvente, at den ankommer inden den estimerede afsendelsesdato.

Verizon-brugere kan spare penge på den nye iPhone 13 ved at handle med deres nuværende telefon. Med indbytning kan du få op til $ 800 i kreditter, der faktureres tilbage til dig over 24 eller 30 måneder. En 128 GB iPhone 13 Pro koster $ 999, så indbyt din gamle telefon og få en kredit på $ 1.000. Denne aftale sparer dig hundredvis af dollars og gør den nye iPhone 13 praktisk talt gratis for dig. Så køb en iPhone 13 online i dag og nyd alle de fordele, den tilbyder!

Apple tilbyder også en ‘Forever Upgrade’ -plan, der giver dig en gratis iPhone, hvis du handler med en ældre enhed. Denne plan tilbyder op til $ 800 rabat på din indbytningstelefon og udstedes som regningskreditter til en 24-måneders betalingsplan. Du skal dog bemærke, at du skal betale en engangsskat på telefonens fulde pris. Derudover kan du få et synligt gavekort på $ 200 efter tre betalinger.