post

Business lån kan defineres som penge lånte for et bestemt beløb af tid til en bestemt rente til en bestemt person eller personer, der driver en virksomhed eller planlægger at drive en forretning. Denne definition er meget bred, men så er de forskellige typer af lån ledige til forretningsfolk. Beslutte, hvilken type af business lån, som du og din virksomhed vil drage fordel af mest er meget vigtigt. Ofte gange, en nystartet virksomhed eller en person, der aldrig har ejet en virksomhed vil finde sig mere eller mindre anvendelse for et “personligt” lån. Dette kan være et meget risikabelt bestræbelse, blande business lån med personlige lån, men ofte gange det er de kun tilgængelige midler for første gang virksomhedsejere.

En af de første ting personlige virksomhedsejere skal gøre er, at etablere business kredit. Business kredit kan hjælpe dig med at få en virksomhed kun lån uden at bruge dit personlige kredit. Oprettelse af business kredit kan ske ved:

1.) åbner en business kreditkortkonto og betaler det fulde.

2.) Køb udstyr og forsyninger fra virksomheder, der vil rapportere god stående til business kredit-bureauer.

3.) at have en god forretningsplan med potentielle indtjening, hensigtserklæringer, og enhver form for kontrakter, der kunde allerede lagt ud.

Alle disse typer af bestræbelser kan hjælpe i at modtage en virksomhed lån. Ofte gange, finansielle institutioner kræver dybtgående forretningsplaner, være parat til at tilbringe dage arbejder på bare certificering papirarbejdet før for en virksomhed lån. En virksomhed kun lån kan fås i firmanavn uden brug af personlige kredit, så længe virksomheden kan retfærdiggøre lånebeløbet og evnen til at betale det tilbage.

Der findes flere forskellige typer af business lån ledige, lige fra dem sikret med sikkerhedsstillelse, usikre lån, som er baseret på kreditværdighed af ansøgeren, og selv statslån til små virksomhedsprojekter, kvinder og mindretal. Statslån er disse lån sikret af regeringen. i de fleste tilfælde er disse lån tilgængelige, når virksomheden eller ejeren kan bevise, at Fællesskabet vil prosper baseret på business ved hånden. For det meste er statslån baseret på personlige kredit.

Det grundlag, som du måske har brug for eller kræve en virksomhed lån kan variere. Nogle af de mest almindelige business lån ledige til virksomhedsejere er:

Erhvervelser eller et lån til at købe en eksisterende virksomhed

Lageret lån

Konto tilgodehavende lån

Driftskapital lån, der konverterer en virksomheder aktiver til arbejdskapital

Udstyr Udlejning

Kommerciel ejendom lån

Warehouse finansiering

International business lån

Franchise lån

En af de vigtigste værktøjer, når der træffes beslutning om hvilken type forretning låne din virksomheds behov er forskning. Forske i de forskellige typer af lån til rådighed til dig og din virksomhed kan spare dig penge. Første, kig ind i den anden type af business lån ledige til dig i din tilstand. Mange stater har regeringen lån ledige; nogle tilbyde endda tilskud, der er penge til rådighed til særlige formål, der ikke kræver tilbagebetaling. Forskning de forskellige typer af føderale lån ledige. Du kan gøre dette på følgende websted: www.sba.gov. Ringe til din lokale bank og investering selskaber vedrørende business lån de har til rådighed for dig. Mange gange, er business lån ikke så svært at erhverve. Med forskning og en god forretningsplan, kan dine drømme gå i opfyldelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.