post

Tilfredsstillende og lukrative fast ejendom investering afhænger din korrekte vurdering af profit potentielle, naturligvis, men din ultimative succes afhænger af din evne til at omdanne en fixer i et dukkehus. Renoveringsprocessen indebærer fysisk arbejde og vælge de bedste forsyninger, for at skabe maksimal positive følelsesmæssige effekt og overskud.
Ved at indarbejde psykologien af bolig design, kan du gøre klogt valg i at omdanne dit fixer hus ved hjælp af farver, teksturer, byggematerialer og dekorationer, der vil sikre en fremtidig hurtig og omkostningseffektiv salg.
Psykologi af bolig design løser det hele hjem, inde og ude, men teknikker til Transformation psykologi er en smule anderledes, fordi din ultimative mål er forskellige. Brug af Design psykologi i din personlige hjem er meget mere individualiseret, mens renovere et hundehus i et dukkehus integrerer mere generaliseret designideer til at skabe et hjem, der vil være appellerer til et bredere spektrum af mennesker.
Bruge Transformation psykologi til at øge din ejendom overskud betyder, at du skal lære, hvordan vores menneskelige sanser og følelser er påvirket af vores udsmykning detaljer og valg af materialer. Købere se en prospektiv hjem med deres øjne, men deres hjerner fortolke hvad de ser og føler efter subtile rører du har målrettet sætte ind i dit hus.
Proces Transformation psykologi
Dit mål er at skabe en herlig hjem købere vil ikke kunne leve uden, og at processen begynder med planlægning alle ændringer, der vil være nødvendige, fra starten til erkendelse, for at opnå en total makeover af huset.
Farve psykologi
Bestemme din potentielle købere indkomstniveau og din sælger sæsonen. Bruge enkle farver for billigere huse og komplekse farver for opskalere markeder. Tilføj i varme farver til at tiltrække købere i køligere vejr og kølige farver til at tiltrække købere i varmt vejr.
Tekstur psykologi
Mange investorer fix op huse til flip uden overvejer hvordan den ledig hus vil “føler” til potentielle købere. Dette er ikke et problem i hot afsætningsmarkederne, men sælger en ledig hus i et købers marked betyder du nødt til at overstråle konkurrence i stedet for prissætning dit hjem lavere.
Ledige huse føler ofte kolde med alle hårde overflader. Undgå en boxy, hårde følelse ved at tilføje bløde teksturer. Vindue belægninger, håndklæder i badeværelser, og en letvægts rundbordsdiskussion med et stof dug tilføje tekstur til at lindre købers følelser.
Købe materialer med Drama i tankerne
I stedet for at købe kigge de billigste lysarmaturer, fryser hardware og andre byggematerialer, efter tilføjelser som køberne falder i kærlighed med. Dette betyder ikke, du skal bruge mere, bare være selektiv. Vi fandt en fantastisk lysekrone for kun $25 på Restore (Habitat for Humanitys Genbrugsbutik); Jeg fandt matchende væg scones på Lowe’s (hvor Lysekronen solgt for $300). Betale $50 mere for væg scones end de fleste investorer ville have betydet lidt når huset sælges for mere end nogen anden hjem tidligere blev solgt til i nabolaget.
Vi elsker at tage en beskidt hundehus og gøre det til en fantastisk dukkehus, og vi er villige til at investere mere tid og flere penge end den gennemsnitlige investor for at opnå en virkelig dramatisk forandring. Vi bruger normalt omkring $12.000 for hver renovering, som omfatter omkostninger til materialer og hjælp. Mange investorer bruger meget mindre, men de gør mindre fortjeneste, når egenskaben sælger.
Fast ejendom investere kræver dygtighed og planlægning, men ved hjælp af Transformation psykologi kan give dig en konkurrencemæssig fordel, at tage et hundehus og dreje det i den form for dukkehus, at købere vil stå i kø for at byde på.
(c) Copyright 2004, Jeanette J. Fisher. Alle rettigheder forbeholdes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.