Arbejder fra hjemmet giver den ultimative oplevelse af frihed på mange måder, men på samme tid, det kan let give en frihed vi tager for givet – en frihed, som hvis ikke værdsat, kan faktisk sabotere vores succes.
I virksomhedernes verden har vi strukturer, tidsfrister, regler og chefer til at holde tingene i orden og på sporet. Disse er ofte elementer iværksættere ønsker at flygte fra, når de starter en hjemme-baseret virksomhed.
Selv om disse fundamentale har deres plads i virksomhedernes verden og kan ses af iværksætterområdet ånder som restriktive, tankevækkende og unødvendige – de spiller en væsentlig rolle i at sikre en vellykket home business miljø så godt.
Som en regering ansat i 12 år følte jeg ofte kvalt og begrænset regimentets praksis, der guidede daglige arbejdsliv. Da jeg forlod min stilling til at køre min hjemme-baseret virksomhed, føltes det som om 200 pounds var blevet hævet fra mine skuldre.
Jeg var endelig fri til at gøre hvad jeg elskede, hvordan valgte jeg, da jeg valgte.
Struktur og god tid forvaltning har altid været en del af min personlige repertoire, men blev sat på den ultimative prøve, da jeg begyndte at arbejde fra hjemmet fuld tid.
Da jeg var en medarbejder, tilbragte jeg mine aftener og weekender forfølger akkreditering i livet strategi og Business Coaching, og bygger min virksomhed. Der var ikke plads til distraktion eller aktiviteter, der ville tage mig væk fra min drøm.
Struktur var stiv og disciplin var stærk.
Når min formelle uddannelse var færdig og jeg var finansielt sikker nok til at forlade min regerings holdning, virkede det kun naturligt at opretholde den samme grad af struktur og disciplin vil fortsætte.
Dette var ikke tilfældet.
Det varede ikke længe for mere afslappet, ubekymrede tænker at dominere mine handlinger og adfærd. Jeg vil planlægge personlige aftaler midt på dagen, der ville afbryde min arbejde i længere tid
Jeg ville acceptere invitationer til improviseret frokost og shopping datoer. Jeg forsikrede mig selv, jeg ville gøre op tiden ved at arbejde om aftenen, men ved så mit energiniveau var ofte i lav forsyning og jeg var ineffektive.
Jeg ville forlade min kontor dør åben og tillade husstand distraktioner i mit arbejdsområde. Når min personlige telefonlinje ville ringe, ville jeg hente det kun at være sidespor ved en telemarketer. Jeg har også valgt at præsentere min familie med hjemmelavet middage hver nat, som tog timer væk fra min forretning.
I kun et spørgsmål om uger, kunne jeg se indvirkning manglen på formelle struktur var at have på min virksomhed. Jeg blev lokket af livets daglige distraktioner og det var at blive synlige i min produktivitetsniveauer og min virksomheds bundlinje.
Jeg havde tilladt mit fokus til at sløre, min energi at aftage og business til at tage en bagsædet. Jeg følte ikke produktiv. Jeg ville forvrænge at overholde fristerne for artiklen indlæg og var fuldt ud klar over det langsigtede resultat jeg ville oprette hvis jeg fortsatte denne vej.
Det var fantastisk at opdage, hvor nemt det var for mig, en person, der har altid været så struktureret og organiseret til at falde i selvtilfredshed så hurtigt når ansvaret faldt helt på mine skuldre.
For at stoppe at besejre adfærd og bryde den ubekymrede, indført jeg igen regler og processer straks. Jeg vendte tilbage til at “flyde” og blev produktive igen.
Jeg overlevede “bump” og heldigvis med lille tilbageslag.
Jeg er også klar over, hvor nemt det er at lade daglige liv blend med hjem business liv og det er faktisk en del af attraktionen for at blive en hjemme-baseret virksomhedsejer.
Det vigtige ting at huske er der er et enormt behov for struktur, rutine og processer; ellers kan du nemt blive fanget i kravene i dagligdagen uden at indse det, indtil det er for sent.
Her er 5 enkle trin til at komme i gang:
1. Hold dit arbejdsområde døren lukket på alle tidspunkter, eller endnu bedre, helt adskilt fra familien beboelsesrum.
2. udpege særlige åbningstider og sørg for din familie og venner forstår at du er ikke at blive forstyrret i disse tider.
3. tavshed ringer på din private telefonlinie i dit kontor eller arbejdsområde, eller endnu bedre, ikke har en personlig linje i dette område overhovedet. Lad din maskine indsamle dine opkald og returnere dem på et tidspunkt, der passer dig.
4. Hvis du har brug at lave personlige aftaler, planlægge dem for den samme dag i stedet for periodisk hele ugen. Dette vil give mulighed for flere dage med uafbrudt driftsøkonomiske.
5. holde sig til en regelmæssig søvn tidsplan. Måske du behøver ikke at stå op kl 6 for din time pendler, men det er stadig vigtigt at gå i seng på en rimelig tid til at sikre tilstrækkelig søvn. Uregelmæssig søvnmønstre vil have en negativ effekt på din produktivitet, kreativitet og entusiasme.
Husk at køre en hjemme-baseret forretning er ikke anderledes end at køre enhver anden form for virksomhed. Struktur er nødvendig. Disciplin er obligatorisk – og processer er påkrævet.
Husk disse vigtige elementer. Inkorporere dem i dine daglige forretningsaktiviteter og dit hjem og erhvervsliv vil høste frugterne.
2006 © Laurie Hayes – Ulla kilde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.