post

Hvis du har fundet det perfekte nye hjem for dig og din familie og tilbuddet er blevet accepteret, men tingene er i venteposition, fordi du har problemer med at sælge kredittkort din nuværende ejendom, så en bridging lån kunne være svaret på dit problem. Bridging lånet er taget til at gøre lige som navnet antyder, bygge bro over kløften.

Mens dette kan lyde som svaret på dine bønner og kan faktisk spare dig fra at miste din nye drøm hjem, bør de kun betragtes som en sidste udvej, da de generelt er den dyreste måde at tage et lån. Men når det tages på kort sigt, de kan være den eneste løsning på dit problem.

Der er to hovedtyper af overgangslån; Disse kaldes den åbne bro og den lukkede bro. Den lukkede er til rådighed for dem, der allerede har foretaget en udveksling på den ejendom, de allerede har, det er fordi meget få tilbud falder igennem efter udvekslingen er blevet startet.

Den åbne bro lån er givet til dem, der har fundet deres ideelle ejendom, men har endnu til at sætte det hjem, de har i øjeblikket op på markedet. En masse opbakning vil være behov for denne type lån, og du bliver nødt til at bevise, at du har en masse egenkapital i din ejendom, før du får den gå videre.

Dem, der tilbyder en bridging lån kan forvente, at långiver ønsker at se realkreditlån vilkår for den nye ejendom sammen med detaljerne for ejendommen, og selvfølgelig vil du nødt til at vise, at du gør hvad du kan for at sikre, at du sælger din eksisterende ejendom.

Långiveren af broen lånet vil også ønsker at sikre, at du kan gøre afdrag på lånet, og du vil blive bedt om at vise, hvordan du agter at gøre dette, og også hvordan du ville klare, hvis det værste kommer til det værste, og handlen faldt igennem nogle måneder senere ned ad vejen.

De fleste långivere, der tilbyder et overgangs lån af denne type vil give dig en grænse på 12 måneder på bridging lånet. Men de fleste vil give dig mulighed for at forhandle efter denne periode giver naturligvis, at renterne er blevet betalt på lånet, og ingen ændringer er sket under omstændighederne.

Den bedste måde at få oplysninger om bridging lån er at se online, her kan du ikke kun finde oplysninger om de forskellige typer, og hvad der er til rådighed, men du kan også foretage sammenligninger og finde den billigste Deal for dine omstændigheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.