post

Dårlig kredit, desværre er et fælles problem for mange kvinder. Dårlig kredit kan ske for en række årsager. Det kan være på grund af en skilsmisse, når regninger ikke var betales til tiden eller på alle. Det kan skyldes en medicinsk katastrofe, hvor regninger har stablet så højt at betale dem er blevet umulige, og kredit score er faldet tilsvarende. Det kan skyldes et jobtab eller manglende indkomst og manglende evne til at betale regninger. Uanset årsagen, kan det også betyde, at du har svært ved at få en virksomhed lån. Det betyder dog ikke at opnå et lån til din virksomhed er umuligt eller helt uden for rækkevidde. En dårlig kreditlån kan være nøglen til at trække dig ud af økonomiske problemer og komme tilbage på sporet for at fokusere på virksomhedens behov.
Der er mange programmer og långivere, der specialiserer sig i dårlig kredit lån. Fordi en person med dårlig kredit ses som en høj risiko for långivere, er business lån til disse personer stort set umuligt at opnå. Dog ved at blive kreativ og opfindsom, er at opnå en dårlig kreditlån til forretningsformål absolut muligt.
-Refinansiere dit hjem til kontanter ud, eller overveje et hjem ansvarlig lånekapital.
Mest almindeligt, og sandsynligvis mest nemt opnået, kan en dårlig kreditlån til forretningsformål godkendes for en person med kredit, som ikke er ideelt, hvis de er ejere af fast ejendom. Ifølge Targetwoman.com er ca. 20 procent af alle voksne ikke købedygtig blive en konventionel pant på grund af deres dårlige kreditværdighed. Hvis du er en af disse personer, er du ikke alene. Ikke føler sig helt flov over det, men tværtimod være bevidst om det, og Søg efter lån kilder, der specialiserer sig i dårlig kredit lån. Brug din ejerbolig status til din fordel. Vil du betale en højere rente, men ved refinansiering dit hjem og komme tilbage på sporet, vil du have mulighed for at reparere din kredit ved at gøre dine betalinger til tiden, således at genopbygge dit kredit og giver dig mulighed for at refinansiere igen ned i vejen til en lavere rente.
-Ansøge om en sikkerhedsstillelse lån.
Dårlig kredit lån kræve normalt en form for sikkerhedsstillelse, beroligende långiver at, hvis lånet ikke tilbagebetales, de ikke vil miste alle de penge, de lånte. Sikkerhedsstillelse også sætter stress på du betaler dit lån betalinger til tiden, eller risikerer at miste det eller de elementer, du har brugt for sikkerhedsstillelse. Underskrift lån er stort set umuligt som godkendt, hvis dit kredit er dårlig. Dog kan en dårlig kreditlån opnås ved hjælp af elementer for sikkerhed, såsom snescootere, ATV’er, både, biler, lastbiler, motorcykler, illustrationer, eller andre appraisable varer eller varer, hvor der kan gives en fair markedsværdi. Naturligvis, fordi værdien af disse elementer ikke er så stor som for et hjem, værdien af lånet vil være mindre. Men et lille lån kan hjælpe med at få din business idéer fra jorden, og vil tillade dig mulighed for at genopbygge dit kredit, således at fremtidige lån vil opnås lettere. Som med realkreditlån, dog søge for en långiver har specialiseret sig i dårlig kredit lån.
-Spørg en ven eller slægtning til cosign på et lån.
Hvis dit kredit er dårlig og du behøver ikke sikkerhedsstillelse og du ikke ejer et hjem, er indstillinger ikke så bredt tilgængelige for dårlig kredit lån. Men hvis du har en ven eller relative der stoler du for at tilbagebetale lånet, en anden mulighed er at overveje at bede vedkommende om at cosign lån for dig. Af cosigning, at personen er at sikre långiver, hvis du ikke er i stand til at betale lånet selv, anden personen vil overtage betalinger til dig. Mens dette giver långiveren stabilitet og mere af en garanti for, at lånet vil faktisk blive tilbagebetalt i tilfælde af at ikke du er stand til at holde op betalinger, henvende sig til denne indstilling forsigtigt. Denne type dårlig kreditlån vil ikke arbejde for alle. I tilfælde af at du ikke tilbagebetale lånet, kan det ødelægge et venskab eller et forhold til den relative, der hvilket på dårlig kreditlån.
-Søg en business investor.
En business investor kan ofte være en god måde at bringe penge ind i en forretning som en slags eller et alternativ til en dårlig kreditlån. Pengene kan bringes i virksomheden som en dårlig kreditlån, der skal tilbagebetales i en given tid, eller det kan tillade investor til at opnå delvis ejerskab af virksomheden. Normalt, søger investorer for at investere store summer ind i erhvervslivet for at få et højt afkast. Udvikle en business forslag til en investor er normalt nødvendige, men belønningen kan være stor i visse situationer.
Som med enhver form for lån, gør dit hjemmearbejde før du ansøger om dårlig kreditlån. Overveje alle muligheder, der er tilgængelige for dig, og vælg den indstilling, der passer bedst til din situation og din virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.